Har du adgang til friske kirsebær, er denne dessert en
rigtig lækkerbisken.
Arbejdstid: 20 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du
alene så halver portionen.
#
500 g friske kirsebær (eller 250 g frosne eller syltede)
2-3 spsk kirsebærlikør eller rom
1 bæger pasteuriseret æggeblomme
1 spsk sukker
½ tsk vaniljesukker
1 dl piskefløde
150 g chokoladekage (fx 1 chokolademuffin)
*
Udsten kirsebærrene og stænk dem med likør eller rom.
Pisk æggeblomme, sukker og vanilje til en tyk creme.
Pisk fløden til skum. Vend de to ting sammen til en råcreme.
Bryd kagen i små stykker og læg dem lagvis med kirsebær og
creme i to glas.
Stil dem koldt indtil servering.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin