Bund:
6 æggehvider
200 g hakkede nødder
350 g flormelis
2 spsk hvedemel
Creme:
200 g smør
200 g flormelis
6 æggeblommer
3 dl piskefløde
2 spsk frysetørret kaffe (pulverkaffe)
Pure:
200 g hindbær (friske eller frosne)
50 g sukker
saften af 6 appelsiner
Æggehviderne til bunden piskes stive og de øvrige ingredienser vendes heri.
Dejen smøres ud på bagepapir på pladen til en ret tynd firkant.
Bages ved 160ºC i forvarmet ovn til let gylden omkring 25-30 min.
Til cremen piskes smørret luftigt med flormelis i en kasserolle.
Æggeblommerne piskes heri, en af gangen og til sidst fløden.
Over svagt blus eller over vandbad varmes cremen forsigtigt op til lige inden den skiller.
Tages af varmen, piskes godt igennem og smages til med pulverkaffe.
Afkøles let.
Cremen smøres på den let afkølede bund, der rulles sammen til en rulade.
Hindbærrene, sukker og appelsinsaft gives et kort opkog til sukkeret er smeltet.
Pureres kort i blender og afkøles
Rouladen anrettes i skiver på en bund af hindbærpure.
Til pynt kan lidt flormelis og pulverkaffe sigtes over