Overdådige, smukke, luftige og lækre skåle med jordbærskum
er en fin, enkel sommerdessert.
Arbejdstid: 10 minutter Koge/stegetid: 0. Ikke fryse-egnet.
(1 person)
#
150 g friske jordbær
100 g yoghurt 7 %
citron
flydende sødemiddel (fx Stevia)
15 g frysetørrede jordbær
mynte
*
Blend ⅔ af jordbærrene og yoghurt og smag til med
citronsaft og flydende sødemiddel.
Kom de resterende friske jordbær i en skål og hæld cremen
ved.
Pynt med frysetørrede jordbær og mynteblade.
Tip: Frysetørrede bær er forholdsvis nyt og fås i
specialforretninger eller købes på nettet. De er sprøde og knasende, i
modsætning til tørrede bær, der er "rosin-agtige"
Kalorier | | 245 kcal |
Protein | 89 | (17 %) |
Kulhydrat | 279 | (40 %) |
Fedt | 11 9 | (40 %) |
Kostfibre | 59 | |
Månedens slanketip: Et kræmmerhus med et par kugler is indtaget
på 10 minutter indeholder alle de kalorier, du har brug for på en dag. Vælg i
stedet yoghurtis eller sorbetis, som indeholder langt færre kalorier.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin