Browniebund :
85 g valnødder
85 g hasselnødder
100 g chokolade
100 g smør
2 æg
100 g sukker
1 tsk vanilje
½ tsk bagepulver
50 g hvedemel
Jorbærmousse :
2 ½ dl piskefløde
4 blade husblas
275 g jordbær
125 g sukker
1 tsk vanilje
1 1 /4 dl youghurt natural
en smule jordbærsaft
Pynt :
friske jorbær
mokkaperler
Opvarm ovnen til 200ºC.
Hak nødderne groft.
Smelt chokolade og smør i en gryde og tilsæt de hakkede nødder.
Pisk æg og sukker skummende.
Bland vanilje, hvedemel og bagepulver.
Rør det med æggemassen og vend til sidst chokoladeblandingen i.
Hæld det hele i en smurt springform og bag bunden nederst i den varme
ovn. i ca. 15 min.
Jordbærmousse: Pisk fløden og udblød husblassen i koldt vand.
Blend jordbær, sukker og vanilje og rør youghurt i blandingen.
Smelt husblassen over et vandbed i det vand, der hænger ved.
Rør lidt jordbærsaft i og vend så jordbærsaucen og til slut flødeskummet i.
Hæld blandingen over kagen og stil springformen i køleskab i mindst 3
timer.
Pynt med friske jordbær og mokkaperler.