Logo

Jordbærkage med marcipanbund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder



#

200 g rå marcipan
150 g smør
1 æg
175 g sukker
150 g hvedemel
1 tsk bagepulver

Fromage:
2 æggeblommer
75 g sukker
3 blade husblas
Reven skal af 1 appelsin
½ dl appelsinsaft
2 ½ dl piskefløde

Pynt:
300 g friske jordbær
*


Rør marcipan og smør sammen. Rør ægget i sammen med sukker.
Bland hvedemel og bagepulver og rør det i.
Bred dejen ud på en bradepande, ca 22x34 cm.

Bag bunden lysebrun ved 180 °C i ca 40 min. Køl den af.


Fromage:
Æggeblommer og sukker røres godt og appelsinsaft og –skal tilsættes.

Udblød husblasen i koldt vand i 3-4 min.
Vrid vandet af og smelt den ved at overhølde den med en smule spilkogende vand, mens der røres.
Rør husblasen i æggemassen.
Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i æggemassen.
Bred fromagen ud over den kolde marcipanbund og pynt med friske jordbær.




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.574 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her