(Fedtfatig)
200 g friske jordbær
90 g stødt melis
1 æggeblomme 16 g
1 spsk citronsaft
2 ¼ dl økologisk skummetmælk
1 æggehvide
½ dl piskefløde
Jordbærrene rengøres og skylles.
De røres sammen med citronsaft, mælk, sukker og æggeblomme. En blender vil være god til det.
Piskefløden piskes stift.
Æggehvide piskes stift.
Bland jordbærblandingen med den pisked fløde og stiftpiskede æggehvide.
Sørg for at alle ingredienser er blandet godt sammen.
Tænd for ismaskinen og hæld blandingen i den roterende frysebeholder.
Tilberedningstid: 35-45 min.
Hvis du ikke har en ismaskine, skal det hældes op i en fryseform og fryses ned. For at undgå, at der dannes iskrystaller i massen, skal der røres jævnligt, under indfrysningen.