Tilberedningstid ialt: 1 time 25 min
Arbejdstid: 25 min
3
1 blad husblas
1,5 dl piskefløde 38%
½ stk vaniljestang
½ tsk frisk ingefær
1 tsk reven citronskal
1 spsk flormelis
1 tsk citronsaft
6 chokoladeskåle
Tilbehør: Melon og mangofrugt.
Læg husblas i blød i koldt vand i 5 min.
Pisk fløden stiv. Tilsæt vaniljekorn, revet ingefær, citronskal og flormelis.
Tag husblasen op af udblødningsvandet med det vand der hænger ved og smelt den i en skål i vandbad.
Afkøl husblasen med citronsaft og 1 spsk flødeskum og rør den i fromagen.
Fordel fromagen i chokoladeskåle og stil dem koldt i 1 time.
Ved serveringen:
Anret chokoladeskålene sammen med frugt, gerne melon og mango.