Logo

Hvide ferskner i Grand Marnier

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 hvide ferskner
120 gram smør
120 gram små kirsebær (og saften fra dem)
20 gram sukker
1 dl Grand Marnier
 
1. Tilbered en skål med isvand. Kom en gryde vand i kog.
Læg fersknerne i det kogende vand i et minut.
Kom dem derefter i skålen med isvand.
Tag fersknerne op og flå skindet af dem.
 
2. Tag en pande, kom 40 gram smør på, og lad det blive gyldent.
Læg fersknerne på panden og steg dem, til de får en smuk farve.
Tilsæt kirsebær­rene og derefter den saft, de lå i.
Kog "saucen" ind og flamber ved at hælde Grand Marnier på panden og sætte ild til med en tændstik.
Når flammerne er døet hen, koges saucen ind, og resten af smørret tilsættes.
 
3. Anret fersknerne på tallerkenen, pynt med saucen og drys med kirse­bærrene.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.710 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her