Logo

Hvide chokoladehjerter med kirsebærfyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g ren rå marcipan
6 marachinokirsebær eller 3 spsk tørrede hakkede tranebær udblødt i
appelsinsaften
1 spsk appelsinsaft
150 g hvid chokolade
røde sukkerkugler og kandiserede violer til pynt
 
Hak marachinokirsebærrene og ælt dem i marcipanen sammen med
appelsinsaft.
Lad marcipanen hvile 1 time.
Udrul marcipanen til en 1 cm tyk plade.
Udstik hjerter med en form eller skær dem ud med en kniv.
Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovn og overtræk hjerterne
hermed.
Drys pynten over.
Lad hjerterne størkne på bagepapir.
Opbevar hjerterne i tætsluttende beholder et mørkt og køligt sted.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.568 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her