Til mazarinbund:
100 g sukker
100 g smør
100 g mandelmasse bitter 00
2-3 æg
Indlæg af:
100 g hvid chokolade
30 g sukker
4-5 æg
korn af 1 vaniljestang
2 dl piskefløde
1 ½ dl cremefraiche 38%
Mazarinbund: Med el-håndpiskeren piskes sukker, smør og mandelmasse
sammen.
Pisk et æg i ad gangen.
Når massen er let og luftig, bredes den ud i et rektangel på et stykke
bagepapir i ca. 1 cm's tykkelse.
Sæt pladen midt i en 175ºC varm ovn og lad den bage i ca. 15 min., til den er lysebrun.
Tag den ud og lad den køle af.
Indlæg: Smelt chokoladen i ikke for varmt vandbad.
Pisk sukker, æggeblommer og vanilje hvidt.
Pisk den smeltede chokolademasse forsigtigt i.
Skær mazarinbunden ud, så den kan beklæde siderne og bunden af en
brødform (1 ½ liter).
Når bund og sider er beklædt, skæres evt. resterende kage i terninger,
der i cremen.
Fyld nu denne i formen, dæk den med folie og frys den.