Logo

Hvid chokolademousse med jordbærpuré

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

275 g hvid chokolade
2 æggeblommer
1 æg
2 spsk lys rom
4 dl piskefløde
puré:
½ kg jordbær
50 g sukker

Bræk den hvide chokolade i mindre stykker og smelt den over vandbad. Pisk æggeblommer og det hele æg sammen og rør det i chokolademassen sammen med rommen. Pisk fløden stiv. Rør først lidt af flødeskummet i og vend så resten i. Stil moussen koldt et par timer. Skyl og nip jordbærrene. Kom dem i en blender sammen med lidt sukker og blend til en jævn puré. Fordel lidt jordbærpuré på tallerkener og form moussen som æg og læg et par æg i midten af hver portion.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.895 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her