Logo

Hjemmebagt is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Is:
3 æggeblommer
2 spsk flormelis
korn af en halv vaniljestang
½ liter fløde
 
Marengslåg:
4 æggehvider
100 g sukker
 
Is: Rør æggeblommerne, flormelis og vanilje godt.
Pisk fløden og vend den forsigtigt i.
Hæld massen i en ovnfast form og sæt den i dybfryser (mindst 4 timer).
Rør et par gange i isen før den stivner.
 

Marengslåg:
Pisk æggehviderne stive med sukker.
Fordel marengsdej over den frosne is som et låg.
Sørg for at låget dækker isen helt.
Bag desserten nederst i ovnen i ca. 4-5 min i en 250ºC forvarmet ovn.
Overfladen skal være gylden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.138 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her