2 store pærer
100 g (frosne) hindbær
Sauce:
200 g modne grønne vindruer
150 g sukker
Maizenamel
Desuden.:
½ lille fennikel
kanel - stødt.
Bring dagen før 1 ½ l vand i kog med 200 g sukker samt de frosne hindbær.
Kog de skrællede pærer let her ( pocheres ) i 12-15 minutter.
Vær sikker på at pærerne er møre.
Afkøl det hele og lad pærerne trække i denne lage natten over.
Halvér druerne. Udsten dem og kog dem med en anelse vand og de 50 g sukker i et par minutter.
Det hele blendes og jævnes evt. med lidt udrørt Maizena.
Sigtes og afkøles.
Skær roden og toppen af fennikelen, og skær de inderste blade i tynde strimler.
Kog dem i lidt vand med sukker og kanel og lad dem afkøle.
Halvér pærerne ved anretningen.
Tag kernerne ud og skær pærerne i tynde skiver.
Anret pæreskiverne på kolde tallerkner med den lysegrønne druesauce og fennikelstykkerne.