Logo

Hindbærkoldskål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g friske eller frosne hindbær
2-3 spsk sukker
3-4 dl ymer
½ l. kærnemælk
1-2 dl piskefløde eller kaffefløde
 
Skyl og pik friske hindbær eller tø frosne bær helt op.
Mos bærrene med en gaffel og pisk mosen med sukker og ymer.
Rør kærnemælk i bærpureen og smag evt. til med sukker og ymer.
Anret koldskålen i tallerkener og pynt med kammerjunkere.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.819 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her