Logo

Hindbæris på nøddebund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Nøddebund:
175 g hassel- eller valnøddekerner
50 g smør
50 g flormelis
 
Hindbæris:
2 æggeblommer
75 g flormelis
250 g hindbær
4 dl piskefløde
 
Pynt: friske hindbær
   
Nøddebund: Hak nødderne fint i en foodprocessor, eller blend dem.
Smelt smørret og tilsæt det nødderne sammen med flormelis.
Fordel blandingen i bunden af en smurt springform og stil den i fryseren.
Hindbæris:  Pisk æggeblommer og flormelis godt.
Mos bærrene let og pisk fløden til skum.
Vend bærrene og fløden i æggeblommerne.
Kom cremen ovenpå nøddebunden og frys den i min. 4-5 timer.
Ved servering pyntes isen med friske hindbær.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (11 stemmer)
Siden er blevet set 2.894 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her