(Fedtfatig)
300 g hindbær
135 g sukker
1 spsk citronsaft
2 ¼ dl økologisk skummetmælk
1 ½ dl kvark 0,1
1 dl piskefløde
1 æggehvide
Hindbær skylles (frosne tøes op).
Hindbærerne røres sammen med sukker, citronsaft, økologisk skummetmælk og kvark, en blender vil være god til det.
Massen pureres efterfølgende gennem en sigte, så hindbærkornene kommer fra.
Æggehvide piskes stift.
Piskefløde piskes stift.
Både æggehvide og piskefløden vendes forsigtigt i puré massen.
Tænd ismaskinen og hæld blandingen i den roterende frysebeholder. Køres ca. i 45 min.
Hvis man ikke har en ismaskine, skal det hældes op i en fryseform og fryses ned.
For at undgå, at der dannes iskrystaller i massen, skal der røres jævnligt under indfrysningen.