Fyld:
3 æg
150 g sukker
30 g kartoffelmel
6 usprøjtede citroner
3 blade husblas
20 cl piskefløde
Bund:
2 æg
100 gram sukker
50 gram mandelmel
40 gram smør + til formen
30 gram hvedemel + til formen
30 gram kartoffelmel
Bund: Bland først dejen:
Pisk æg og sukker til skum, og tilsæt derefter mandelmel, smeltet afkølet smør, hvedemel og kartoffelmel.
Smør formen ( ca. 22 cm) og fordel melet.
Fyld dejen i, og bag bunden i 25 minutter ved 180ºC.
Lad bunden køle af.
Fyld: Pisk æggeblommer med sukker.
Tilsæt karoffelmel, citronsaft vamret op til kogepunktet samt revet skal
fra en af citronerne.
Bring blandingen langsomt til kogepunktet, under omrøring.
Tilsæt husblas opblødt i koldt vand.
Pisk æggehviderne stive.
Vend dem i den varme citroncreme og lad blandingen blive lunken.
Pisk fløden stiv og vend den i den lunkne citroncreme.
Fyld citronmassen ovenpå bunden.
Lad moussen afkøle mindst to timer i køleskab.