Logo

Gyldne dråber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg sukker
2 ½ dl vand
6 æggeblommer
 
Kog sukker og vand ved svag varme til alle bobler er værk, det tager ca.
8-10 min.
Pisk æggeblommerne sammen og passér dem gennem et fintmasket klæde.
Form et kræmmerhus af pergament, som når der skal laves meget tynd
glasurtegning på kransekager.
Kom æggemassen heri lidt ad gangen og hold sukkerlagen varm (ca. 120º)
og småboblende.
Tryk små dråber ud i sukkerlagen.
Begynd med nogle få til du ved, du kan styre det.
Lad dem koge i sukkerlagen i 2 min., til de er formfaste.
De hæver lidt og bliver klistrede.
Tages op med en gaffel og bliver tørre på bagepapir.
Spises som sødt punktum med frisk ananas og papaya eller mango.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.786 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her