Logo

Grillet banan med whisky og is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En god dessert især om sommeren når grillens sidste gløder skal bruges...  
1 banan pr person.
vaniljeis
brun farin
whisky
 
Bananen (med skræl) varmes på panden/grillen (restvarme fra kul) indtil den blir mørk.
Derefter lægges den på en tallerken, hvorpå den skal serveres.
Den flækkes/åbnes og der strøes ca. en tsk (efter smag) brun farin og en spsk whisky (efter smag) i.
Serveres med vaniljeis.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (10 stemmer)
Siden er blevet set 3.219 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her