125 g god mørk chokolade.
125 g smør
125 g sukker
4 ½ stk past. æggeblommer
6 stk past. æggehvider
Smelt chokolade, smør og sukker i vandbad, og legér så massen med 1 æggeblomme af gangen så massen ændrer konsistens og skinner let.
Pisk derefter æggehvider stive, og vend den afkølede masse forsigtigt i. Hæld derefter ¾ dele af massen over i en smurt rundform, bages så i 20 min. ved 160ºC.
Kagen tages ud (den skal falde sammen).
Når kagen er helt kold hældes de sidste af massen over og kagen stilles på køl i min. 5 timer før servering så massen/glaseringen kan nå at sætte sig.
Tips: man kan godt legere massen, når den lige er taget af varmen, hvis bare der legeres med et æg af gangen. Det er også vigtigt at når massen smeltes i vandbadet at den ikke koger for intet chokolade har godt af at koge.