150 g blødt smør eller margarine
2 spsk sukker
4 æg
250 g hvedemel
1 ¾ dl piskefløde
1 spsk vaniljesukker
lidt salt og kanel
fedtstof til bagning
Hindbærfyld:
1 pakke dybfrosne hindbær
¼ liter piskefløde
2 spsk sukker
1 spsk hindbærbrændevin
Dej til vafler: Smør piskes med sukker og æggeblommer.
Hvedemel, piskefløde, vaniljesukker, kanel, og salt tilsættes, og de
stiftpiskede æggehvider vendes i.
Tø hindbærrene op, og vend saften i dejen.
Fyld: Pisk fløden til skum og smag til med sukker og brændevin.
Bland ca. halvdelen af flødeskummet med godt ¾ af hindbærrene.
Bag vaflerne til de er sprøde og gyldne og læg dem sammen med
hindbærfyldet.
Pynt vaflerne med resten af flødeskummet og top op med resten af
hindbærrene.