Logo

Fru Madsens Æblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 æg
500 g sukker
2 tsk vaniljesukker
500 g hvedemel
5 tsk bagepulver
500 g skrællede æbler der er skåret i stykker
 
Hele æg, sukker og vanilje piskes sammen, så det bliver tykt og skummende.
Hvedemel og bagepulver sigtes sammen og blandes i med let hånd sammen med æblestykkerne.
Dejen fyldes i en bradepande beklædt med bagepapir.
Bages i en forvarmet oven i ca. 25 minutter ved 225°C.

 
Tips: Efter 10 min i ovnen skal kagen ofte dækkes med et stykke bagepapir for ikke at blive branket.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (10 stemmer)
Siden er blevet set 3.204 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1191707-10-2017 20:05:29 Else
Jeg pynter den gerne med glasur eller fløde , den er bare rigtig god
1191607-10-2017 20:02:46 Else
Kagen er rigtig god jeg pynter den gerne med glasur eller fløde
80820-09-2013 10:08:05 alice
Du har glemt at kagen skal drysses med perlesukker

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her