Logo

Friturestegt is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#

1 l vaniljeis
2 æggehvider
200 g hakkede hasselnødder
100 g hindbær
flormelis


 
Vaniljeisen optøges let, formes til 8 stk kugler, paneres 3 gange i æggehvider og hakkede hasselnødder, lægges i fryseren mindst en time.
Steges hurtigt i friture til de bliver lysebrune.


De optøede hindbær blendes med sukker og serveres til.
 
Tips: Isen serveres hurtigt, da den ellers smelter, server evt lidt frisk frugt til.





Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.118 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her