Logo

Forårsdessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

250 g frosne hindbær
4 spsk sukker
korn af ½ stang vanilje
31/2 dl yoghurt
1 dl piskefløde
Pynt:
Hindbær.

Bærrene optøes, og nogle af de pæneste tages fra til pynt. Resten moses med sukker og vanilje. Yoghurten vendes i hindbærrene. Fløden piskes og vendes i til sidst. Forårsdesserten stilles køligt inden serveringen i skål eller portionsglas. Pyntes med hele bær.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (8 stemmer)
Siden er blevet set 4.875 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her