Logo

Flødeis 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

2 æggeblommer
2 spsk flormelis
½ vaniljestang
2½ dl piskefløde

* Tilberedning

Pisk æggeblommerne tykke og skummende med flormelis.
Skrab kornene af den flækkede vaniljestang og kom dem i.
Pisk fløden stiv og bland den forsigtigt og omhyggeligt med æggemassen.
Kom blandingen i en form og stil den godt et par timer i fryseren.
Rør i den nogle gange, indtil den begynder at stivne, så æggeblommerne ikke samler sig på bunden.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (12 stemmer)
Siden er blevet set 2.170 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her