Logo

Ferskner bagt med fyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvis man vil lave denne ret med bagte fyldte ferskener med danske blåbær er i sommer perioden fra juni til oktober hvor det er sæson for bærrene i Danmark. Desserten er let at lave og smager dejligt

 

3 store ferskner
2 ½ dl blåbær
2 spsk appelsinjuice
2 æggehvider
½ dl sukker
 
Sæt ovnen på 200ºC.
Flå, halvér og udkern fersknerne og stil dem på en plade med bagepapir.
Fordel blåbærrene i hullerne og dryp med appelsinjuice.
Pisk æggehviderne til skum og tilsæt sukkeret lidt ad gangen.
Fordel marengsen over fersknerne.

Bag dem ca. 10 min. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.288 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her