2 æg
50 g sukker
½ cirton
1 dl druesaft
5 blade husblast
¼ l piskefløde
Pynt:
blå druer
pistacier eller mandler
Rør æggeblommer og sukker grundigt og læg imens husblasen i blød i koldt vand.
Rør citronsaft, druesaft og reven citronskal i æggeblommerne, smelt den udblødte husblas og pisk den i.
Pisk æggehvider og piskefløde stive hver for sig og vend begge dele i
æggemassen.
Fyld fromagen i en skål eller buddingsform skyllet med koldt vand, og sæt den køligt.
Når fromagen er stiv, løsnes den i kanten med en kniv, serveringsfadet lægges over med bunden i vejret, og begge dele vendes hurtigt, mens man holder godt fast.
Pynt fromagen med blå druer og snittede pistacier eller ristede mandelflager.
Tips: Ren, ugæret druesaft kan købes på flaske, eller man kan selv
presse saften af halverede druer. Fromagen kan nedfryses i foliebakker
med tæt låg. Optøes i emballagen i køleskab. Pyntes efter optøning.