Logo

Dessertpandekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g hvedemel
3 dl mælk
1 knsp. salt
4 æg
25 g smeltet smør
1 spsk sukker
1 pose mandelflager
smør til stegning
Fyld:
Abrikos eller appelsinmarmelade
1 spsk flormelis

Rør hvedemel, mælk og salt sammen. Lad det hvile i mindst en halv time.
Rør 4 æg og 25 gram smeltet smør i dejen.
Bag pandekagerne i smør på panden.
Der bliver 8-12 tynde pandekager alt efter pandens størrelse.
Rul pandekagerne eller fold dem i trekant med hver en skefuld abrikos
eller appelsinmarmelade og læg den i et smurt ovnfast fad.
Drys pandekagerne med flormelis og mandelflager, og sæt fadet i en
200°C varm ovn i 10 minutter.
Server pandekagerne med blød vaniljeis eller piskefløde.
Har man en sjat appelsinlikør (Contreau), stående i barskabet, kan man stænke lidt med det, inden serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.038 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her