Arbejdstid: 40 min. Bagetid: ca. 1 time Bundene er fryse-egnede
(4-6 personer)
200 g lys farin
1 ½ dl majs- eller vindruekerneolie
2 æg
150 g hvedemel
100 g fuldkornshvedemel
150 g groftreven gulerod
100 g lyse rosiner
25 g hakkede valnøddekerner
150 g henkogte ananasterninger
Fyld:
225 g flødeost naturel
2 tsk vaniljesukker
50 g lys farin
1 dl cremefraiche
Pynt:
valnøddekerner appelsinskiver
evt. mynteblade
Pisk farin, olie og æg sammen.
Bland de øvrige ingredienser til dejen og rør det sammen med olieblandingen.
Kom dejen i en velsmurt springform og bag kagen ved 160ºC i ca. 1 time.
Lad den svale, inden den flækkes til to bunde.
Rør fyldet sammen og læg det meste imellem.
Kom resten øverst og pynt med valnøddekerner, appelsinskiver og evt. et par mynteblade.