Logo

Chokoladeparfait

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 æggeblommer
1 ½ dl vand.
75 g sukker.
150 g mørk (bitter) chokolade.
2 spsk sigtet kakaopulver.
½ l. piskefløde.

Rør æggeblommerne sammen. Kog vand og sukker op, og lad det koge i 5 minutter.
Hæld straks, under kraftig piskning, sukkerlagen i æggeblommerne. Forsæt piskningen til æggemassen bliver tyk, og køl den derefter af.
Smelt chokoladen. Lad den blive lunken, og rør den og kakaoen i æggecremen.
Pisk fløden tyk ( men ikke stiv ) og bland den i cremen.
Kom parfaitmassen i en egnet beholder og frys den ned

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.324 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her