Dessert skal der
også til, og i denne uge foreslår vi en klassisk chokolademousse, som både
store og små holder af.
4 personer. Arbejdstid:
20 min. Hviletid: 1 time.
#
150 g mørk chokolade
3 æg
25 g sukker
2½ dl piskefløde
100 g blåbær (evt.
optøede)
2-3 spsk sukker
Pynt: kakaonibs
eller hakket mørk chokolade
*
Smelt chokoladen i
en skål over vandbad.
Del æggene i blommer
og hvider.
Rør æggeblommerne
sammen med den smeltede chokolade.
Pisk æggehviderne
stive med sukker, og vend dem i chokoladeblandingen.
Pisk fløden til
blødt skum, og vend den forsigtigt i blandingen.
Fordel
chokolademoussen i portionsglas, og lad den stivne i køleskab i mindst 1 time.
Bland blåbær med
sukker, og drys dem på mousserne sammen med kakaonibs eller hakket chokolade.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin