Logo

Chokoladeis Ecorces d'Orange

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 Æggeblommer
20 g Van Houtens
70 g Flormelis
2 dl Letmælk
1 ½ dl Piskefløde
30 g Valrhona Orange

Æggeblommerne piskes grundigt med Kakaopulver, flormelis og halvdelen af mælken.
Resten af mælken hældes i under omrøring.
Fløden piskes til skum (ikke for fast), og blandes forsigtigt i.
Chokoladen hakkes i små tern, ca. 3x3 mm, men skal ikke i blandingen fra start.
Røres/indfryses ca. 40 minutter i ismaskine.
Chokoladen tilsættes efter 15 minutter.
Server isen med flødeskum og friske hindbær.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.082 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her