Logo

Chokolade risdessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

30 gram mørk chokolade
5 ½ deciliter sødmælk
35 gram rundkornede ris
25 gram sukker
1 vaniljestang
 
Chokoladen hakkes og smeltes sammen med mælken langsomt i en gryde
under omrøring.
Når chokoladen lige er smeltet tages det af varmen og afkøles.
Et ovnfast fad smøres godt og ris, sukker og vaniljestang blandes i fadet.
Hæld chokoladen i fadet og rør sammen.
Fadet bages i en forvarmet ovn ved 150ºC i 2 ½ time, indtil risen er mør
og desserten jævnet.
Serveres varm.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.592 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her