Logo

Cheesecake, bagt, med creme fraiche

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Cheesecake er en fantastisk lækker dessert, som er perfekt til kagebordet. Denne opskift er med almindelig flødeost, creme fraiche og kiks.

 

 

250 g søde kiks
1 tsk mixed spice (kanel, allehånde, koriander, nellike)
100 g smeltet smør
500 g blødt flødeost
160 g sukker
1 tsk vaniljeessens
1 spsk citronsaft
4 æg
250 g cremefraiche 38%
½ tsk vaniljeessens
3 spsk citronsaft
1 spsk sukker
revet muskatnød

Smør en 20 cm springform let og læg bagepapir i bunden.
Knus kiksene i foodprocessor, kom dem i en skål og tilsæt krydderi og smør og rør indtil massen er fugtig.
Fordel den over bunden og op ad siderne.
Pres den godt fast, så den danner en jævn skal.
Sæt den i køleskabet i 20 min. indtil den fast.
Forvarm ovnen til 180°.
Til fyldet piskes flødeosten glat med elpisker.
Tilsæt sukker og vanilje og citronsaft og pisk igen.
Kom æggene i et ad gangen og pisk godt hver gang.
Fordel blandingen over bunden og bag i ca. 45. min.
Til pynten blandes cremefraiche, vanilje, citronsaft og sukker i en skål
og spredes ud over den varme cheesecake.
Drys med muskatnød og sæt den i ovnen endnu 7 min.
Sluk for ovnen og lad kagen køle for åben dør.
Når den er kold sættes den i køleskab,

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 8.445 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her