1 dl sukker
½ dl vand
2 ½ dl mælk
1 tsk vaniljesukker
en anelse salt
3 dl piskefløde
½ dl marsalavin eller hvid portvin
1 dl korender eller rosiner
3 spsk syltet appelsinskal
10 grønne cocktailbær i Marachino
10 røde cocktailbær i Marachino
Giv sukker og vand et opkog og lad sukkerlagen afkøle.
Bland sukkerlage, mælk, vaniljesukker, salt og piskefløde sammen.
Bland korender eller rosiner og vin i en skål og lad det stå 5 min.
Hæld det derefter i flødeblandingen.
Tilsæt finthakket appelsinskal.
Skær cocktailbærrene i mindre stykker og bland dem i massen.
Hæld massen i en ismaskine og lad den køre 30 min eller i en form og stil den i fryseren i ca 5 timer.
Fra ismaskinen hældes massen i en form og fryses i mindst 1 time.