Logo

Brombærfromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g brombær
1 dl brombærvin
8 blade husblads
1 dl brombær- eller citronsaft
4 dl piskefløde
75 g mandler
 
Brombærvinen hældes over bærrene der får lov at trække lidt.

Husbladsen udblødes og smeltes herefter i frugtsaften i en gryde.

Fløden piskes stiv og mandlerne hakkes.
Dette blandes og bærrene med vin vendes forsigtigt i.
Til sidst vendes den smeltede husblads i.
Desserten fyldes i forme og stilles på køl til servering.
Mindst 4 timer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.717 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her