12 blommer
2 æbler
2 pærer
2 spsk rå rørsukker
1 spsk stødt kanel
1 tsk vaniljesukker
Yoghurtis:
4 pasteuriserede æggeblommer
4 spsk flormelis
1 dl piskefløde
½ l yoghurt naturel
2 pasteuriserede æggehvider
*
Yoghurtis: Pisk æggeblommerne luftige med sukkeret.
Vend youghurt i.
Pisk æggehviderne stive og vend dem i yoghurtmassen.
Pisk også fløden og vend den forsigtigt i.
Kør cremen på en ismaskine eller kom den i fryseren og pisk den godt igennem hver halve time, til den har konsistens som iscreme.
Tag isen ud af fryseren 15-30 minutter før, den skal serveres.
Halver blommerne og skær æbler og pærer i grove både.
Kom frugterne på en bageplade med bagepapir og drys med vaniljesukker. kanel og sukker.
Bag frugterne i ovnen ved 200ºC i ca. 30 minutter.
Server de bagte frugter med yoghurtis.