Logo

Banan-Daim kage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Banan-Daim kage


Spændende version af en traditional chokoladekage i det der bruges Daim chokolade, der giver det et karamelagtig præg, samt kokosmel. Og så smager det bare godt med chokoladeglasur 



#

200 g smør
3 æg
300 g sukker
2 dl mælk
300 g hvedemel
3 tsk bagepulver
3 bananer
2-4 Daim 
80 g mandler, smuttede 
100 g kokosmel 
100 g kakaopulver


Opvarm ovnen til 175°C.
Pisk æggene i en skål til de er luftige, tilsæt sukker, smør og mælk lidt af gangen.
Pisk det til en masse der er tyk.
Mos bananerne og kom i dejen.
Hak Daim'en i små stykker og bland i dejen.
Skrab bunden af Daim'en og gem til glasur.
Rør hvedemel, kakaopulver og kokosmel langsomt i.
Smut mandlerne, hak dem og kom også dem i skålen, sammen med bagepulver
Rør dejen godt og kom den i formen, og bag den i midten af ovnen ca 45 min.
Tilsæt nu bunden (skrabet) af Daim'en til flormelis og kom chokoladeglasur på kagen.




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 7.804 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
10803-05-2014 20:14:39 jettemor
Jeg skal til at bage kagen, kan ikke nogen bagetid

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her