Logo

Banan copacabana

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spændende dessert, formentligt inspireret af sydligere himmelstrøg, hvor bananerne trækker i blandt andet rom og sukker. Retten serveres med kold vanijeis i en kop.

 

 

4 Personer

4 spsk vand
2 spsk sukker
2 cl lys rom
4 bananer
50 g mørk chokolade
1 spsk kakao
½ tsk pulverkaffe
½ l vaniljeis

Bring vand, sukker og rom i kog. Lad de pillede bananer trække i lagen 1 minut. Tag dem op med en hulske og skær dem i tykke skiver, der fordeles i 4 portionsglas. Chokoladen brækkes i mindre stykker og smeltes sammen med kakao og kaffe i lagen. Ikke koge. Skiv isen over bananerne med en varm ske. Hæld saucen over og server desserten straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.490 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her