Logo

Baileys Ostekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En såkaldt cheesecake - eller på dansk: ostekage, lavet på Bayleys, digestives kiks og flødeost. Desserten er dejlig, men skal laves i god tid i det den skal på køl i ca. 3 timer.

 

225 g Digestives
125 g smør
12 spsk Bailey (mere eller mindre efter smag)
6 små blade husblas
400 g flødeost natural
50 g flormelis
3 dl piskefløde
½ tsk kakaopulver
høvlet chokolade

Knus kiksene. Smelt smørret og kom de knuste kiks heri. Læg det ned i en 20-25 cm spring form eller tærteform og pres det ned med bagsiden af en ske. Hvis du bruger tærteform er det en god ide at bruge bagepapir i bunden og op langs kanterne eller madfilm.

Forbered husblassen. Varm Baileyen op i en gryde og hæld husblassen heri under omrøring. Køl det ned. Bland flødeosten og flormelis i en skål til det er blødt. Hæld Baileyen i og rør det godt sammen.

I en anden skål piskes fløden (ikke helt stift). Bland det i flødeosten med let hånd. Hæld det over kiksebunden og køl det i ca. 3 timer.

Tag kagen ud og pynt med høvlet chokolade og kakaopulver.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.462 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her