225 g Digestives
125 g smør
12 spsk Bailey (mere eller mindre efter smag)
6 små blade husblas
400 g flødeost natural
50 g flormelis
3 dl piskefløde
½ tsk kakaopulver
høvlet chokolade
Knus kiksene. Smelt smørret og kom de knuste kiks heri. Læg det ned i en 20-25 cm spring form eller tærteform og pres det ned med bagsiden af en ske. Hvis du bruger tærteform er det en god ide at bruge bagepapir i bunden og op langs kanterne eller madfilm.
Forbered husblassen. Varm Baileyen op i en gryde og hæld husblassen heri under omrøring. Køl det ned. Bland flødeosten og flormelis i en skål til det er blødt. Hæld Baileyen i og rør det godt sammen.
I en anden skål piskes fløden (ikke helt stift). Bland det i flødeosten med let hånd. Hæld det over kiksebunden og køl det i ca. 3 timer.
Tag kagen ud og pynt med høvlet chokolade og kakaopulver.