Blommer til dessert? Ja, det smager fantastisk godt! Server også
gerne med lækker creme, og du har en super velsmagende dessert, dine gæster vil
glædes over.
Arbejdstid: 15 min.
Bagetid: ca. 20 min. 4 personer
#
8-12 store blommer
2 spsk sukker
1 dl hvidvin eller
hyldeblomstsaft
200 g cremefraiche
18%
2 friske æggeblommer
2-3 spsk flormelis
*
VASK blommerne, og
prik dem med en gaffel.
DRYS sukker i bunden
af et ovnfast fad, og hæld vin eller saft i.
Læg blommerne i
fadet, og sæt det i ovnen ved 200 °C i ca. 20 min., afhængigt af hvor modne
blommerne er.
ØR cremefraiche med
æggeblommer og flormelis.
SERVER de lune
blommer med cremen.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin