Når man liiige har
lyst til lidt sødt, er denne nemme opskrift god at have ved hånden.
2 personer. Er du
alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Koge/bagetid: 5 min.
#
2-3 syrlige æbler
2-3 spsk flormelis
1 æg
1 tsk majsstivelse
½ stang vanilje (evt
lidt vaniljesukker)
2 spsk sukker
2 dl mælk
*
SKRÆL æblerne,
halver dem og fjern kernehusene.
Skær de halve æbler
i skiver, og læg dem taglagt i en lille bradepande smurt med smør eller olie.
SIGT flormelis over
æblerne, og bag dem under grillen i ovnen, til de er gyldne og møre ca. 5 min.
PISK ægget sammen
med majsstivelse i en gryde.
Flæk vaniljestangen,
skrab kornene ud, og pisk dem i ægget sammen med sukkeret.
Tilsæt mælk, og kog
det igennem under piskning.
FORDEL den varme
creme i to dybe tallerkner, og læg forsigtigt æblerne ovenpå.
Server straks.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin