Logo

Appelsinis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Personer

3 æggeblommer
60 g sukker
2 ½ dl yoghurt naturel
1 dl appelsinsaft
2 tsk reven appelsinskal
50 g mørk chokolade
¼ liter piskefløde
3 æggehvider

Pisk æggeblommer og sukker til en luftig æggesnaps.
Tilsæt yoghurt, appelsinsaft, appelsinskal og groft hakket chokolade.
Pisk fløden stiv og vend den i æggesnapsen.
Pisk æggehviderne stive og vend dem i cremen. Hæld appelsincremen i en form og dæk med tætsluttet låg eller alu-folie.
Frys cremen i min. 4 timer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.330 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her