Fyld:
50 g makroner
Frugt:
150 g svesker
1 ½ dl kogt, koldt vand
1 spsk sukker
½ tsk citronsaft
½ dl sherry
10 mandler
2 appelsiner
2 spsk sukker
Creme:
¼ liter fløde
2 æggeblommer
2 spsk sukker
1 spsk cremepulver
Pynt:
1 dl piskefløde, pisket til skum
De skyllede svesker udblødes i kogt, koldt vand 6-12 timer. De koges sagte 10 min. i udblødningsvandet, tilsat sukker, citronsaft og sherry. Sveskerne udstenes og kan fyldes med skoldede, smuttede mandler. Kompotten hældes over makronerne. Fløde, æggeblommer, sukker og cremepulver røres sammen og gives et opkog. Cremen afkøles i ro og røres blød. Cremen hældes på sveskerne, dækkes med flødeskum og appelsinskiver, drysset med sukker.