Logo

Appelsin i ingefærcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 ½ dl skummetmælk
1 appelsin
4 tsk Maizenamel
Ingefær efter smag
sødemiddel og vaniljeessens efter smag
 
Skummetmælk, ingefær, sødemiddel, vaniljeessens og Maizenamelet koges op sammen.
Blandes forsigtigt sammen med appelsinen der er skåret i fine små tern.
Stilles koldt i ca. 1 time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.861 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her