Logo

Appelsin -frugtis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

til 10 personer:
1 portion grundsukkerlage til frugtis (se opskrift).
½ l appelsinsaft (ca. 5-6 saftige appelsiner)
½ dl citronsaft
reven skal af 2 appelsiner rød og gul frugtfarve (evt.)

Kog grundsukkerlagen. Tilsæt efter kogningen reven appelsinskal. Lad lagen trække i ½ time. Tilsæt derefter appelsin- og citronsaft. Hæld blandingen gennem en trådsigte og kontroller derefter med sukkeraræometeret, om den måler 15° Be. Frys den i maskine. Appelsin-frugtis bliver sjældent orangefarvet, men bleggul. Ønsker man, at isen skal have en stærkere farve, kan lidt rød og gul frugtfarve tilsættes.
Som selvstændig dessert kan appelsin-frugtisen anrettes i portionsglas. '

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.211 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her