Logo

Ananasis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 mellemstor ananas
3 dl vand
1 dl citronsaft
200 g sukker
½ l. fløde
korn af en vaniljestang

Skræl ananasen og skær kødet i tern. Kog vand citronsaft og sukker sammen og kom ananastern deri. Afkøl og kør evt. i food-processor til det er jævnt. Pisk fløden og smag til med vanilje og ven ananasmosen i, Frys massen mindst 4 timer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.612 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her