Logo

Abrikoser med mascarpone

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 Abrikoser med mascarponeer en dessert med italiensk islæt, her er en dessert som sammen både det søde og friske i et. Denne dessert kan anbefaldes efter osten eller som en hurtigt og let anretning til eftermiddagen på altanen.

 

 

½ kg friske abrikoser
100 g mascarpone
Friske mynteblade

Pistacienødder 

Del abrikoserne i halve og fjern stenene.

 

Fordel mascarpone i hulningen fra stenene og luk abrikoserne sammen om cremen.

 

Pynt af med hakkede pistacienødder og  mynteblade.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.615 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her