Logo

1001 nats eventyr

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g marcipan
Fyld: Blød ganache af 2 ½ dl fløde og 100 g mørk chokolade
  
Top:  
250 g lys smeltet tempereret chokolade
100 g mørk smeltet tempereret chokolade
guldstøv eller miniroser
 
Marcipanen rulles til en pølse, der skæres i tynde skiver på 2 mm og 2
½ cm. i diameter.
Ganachen koges sammen og stilles køligt 4 timer.
Piskes lys og luftig og kommes i sprøjtetylle og toppes op på
marcipanbundene.
Stilles koldt.
Dyppes i tempereret lys chokolade, størkner og dyppes så med bunden i
mørk chokolade og de pyntes med guldstøv eller miniroser.
Stilles atter koldt. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.708 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her