Logo

Æbletærte 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 Personer

Dej:
150 g hvedemel
120 g blødt smør
50 g knuste digestive kiks
85 g sukker
1 æggeblomme
1 spsk vand
Fyld:
3 - 4 store æbler
1 spsk sukker
1 spsk stødt kanel
25 g rosiner
Tilbehør: piskefløde

Dej: Alle ingredienser til dejen blandes og æltes til en smidig dej.
Rul halvdelen af dejen ud og fordel den i en smurt tærteform.
Stil den koldt, mens fyldet tilberedes.
Fyld: Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær dem i både.
Læg æblerne på dejbunden, drys med sukker og kanel og fordel rosinerne over.
Smuldr resten af dejen over fyldet.
Bag tærten ved 200ºC i 25 min. og server den lun med flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.891 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her